waterpokken

Na een tijdje niks meer gepost te hebben, ben ik er weer.

Onze lieve Aniek heeft sinds vrijdag de waterpokken. Ze had erge jeuk op haar hoofd onder haar haren, en vroeg me wat het was. Nu heeft zij als ze gestoken wordt altijd wel last van dikke bultjes met wat vocht. Dus ik dacht dat het weer een mug was geweest die haar had geplaagd. Maar de dag erna kwamen ze ook in haar gezicht, buik, benen, armen; kortom haar hele lijfie. Dus kon het niet meer missen.... onze lieve schat heeft de WATERPOKKEN.....!!  Dus we zijn minimaal 3x per dag aan het smeren met KidsClin.


Maar we zijn allang blij dat ze het nu heeft, want ze is 7 Augustus jarig. Dus dan hopen we dat ze weer een gaaf gezichtje heeft. Nu ook maar afwachten wat David-Jan en Lynde gaan doen.....

Wat waarderen we onze gezondheid op deze dagen toch weer.... jeuk is een verschrikkelijk iets, maar toch kan ze nog lachen zoals je op de foto ziet.

6 opmerkingen:

  1. ach arme,beterschap hoor. Onze kleine meid heeft het 2 weken geleden gekregen en onze zoon precies 2 weken ervoor. Onze andere dochter heeft het nog niet,maar bij onze kleine meid is het nog niet weg maar haar kin zat helemaal onder en haar lijfje niet zo erg. Een havermout badje helpt tegen de jeuk. Havermout in een washan,dichtbinden en in het water lleggen. Helpt echt.
    Groet, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet leuk hè! Wij smeerden met calendula-emuslie. Lekker koud en de jeuk ging ervan weg. Jeuk is idd heel vervelend! Hopelijk drogen de pokjes gauw in. Gezond door het leven gaan is een zegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook hier een mannetje met de waterpokken sinds zaterdag.
    Ik wacht ook op broer(s) en broertje...
    Sterkte voor de kindjes (en mama)!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een kanjer, dat ze ondanks die nare jeuk toch nog kan lachen. Heel veel beterschap.
    Groetjes Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vandaag is je meisje jarig,van Harte Gefeliciteerd.
    En zijn alle pukkeltjes weg of bijna onzichtbaar?
    De andere kindjes nog ziek geweest.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen