Hallo lieve familie en (blog)vrienden,

Allereerst willen wij jullie de allerbeste wensen toewensen voor het nieuwe jaar!! Laten we hopen dat het een gezegend jaar wordt met voorspoed, gezondheid en liefde!!



De drukke dagen zijn inmiddels weer achter de rug en genieten nog even heerlijk van een paar dagen vakantie... dat betekend:  uitslapen, relaxxxxen... , pyamadagen (nu is dit geen probleem met dit weer) en vooral genieten van elkaar... en uiteraard ook wel eens niet (haha)

We zijn ons ook aan het orrienteren op onze bijkeuken, die gaat over 2 weken verbouwd worden; er moet een buitendeur verplaatst worden, wat gemetseld, nieuwe plavuizen, issoleren, nieuw plafond, alles verven en afwerken, een kast maken voor de wasmachine en droger. En de hal wordt verbouwd: oude plavuizen eruit, vloerverwarming erin, nieuwe plavuizen erin, en afwerken maar weer. Ook de toilet wordt gedaan.
Kortom... nog wel ff bezig. Het slopen doen we zelf, en het afwerken ook. We hebben dus wel ff wat te doen. Maar dat zijn wel leuke dingen, en hoeven ons dus de komende tijd niet te vervelen.

Tot de volgende update weer!!

Danielle

3 opmerkingen:

  1. O,wat leuk,weer een blog!
    Wat een werk ligt er nog weer. Maar het moet eerst erger worden voor het beter wordt,toch?Ben benieuwd hoor.Zou je best willen helpen,maar de afstnd he. Vind het heerlijk werk.
    Groet,
    Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om weer wat te lezen van je. Je hbet leuke fotoos geplaatst van je kinderen!
    En jullie blijven aan het klussen he, maar je weet waar je het voor doet toch. Jij kan straks heerlijk genieten van een huis helemaal naar je zin.
    groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. voor jou ook een goed 2012.

    en jullie gaan flink de boel opknappen,wij gaan de douche ook nog aanpakken,maar lief gaat eerst nog een kast maken voor de slaapkamer van de meisjes.

    een fijne week
    gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen