Grote, kleine meid

Hallo allemaal,
Het werd na 2 weken wel weer eens tijd voor wat nieuws op onze weblog. 

Gisteren aan het eind van de middag, was Gert-Jan pannenkoeken aan het bakken, en ik liep wat te rommelen in huis. David-Jan en Lynde waren lekker beneden aan het spelen. Maar Aniek was in geen velden of wegen te bekennen. Ik in haar kamer kijken, op zolder, op de wc. Nou je raad het al, niet te vinden dus. Maar onze grote (lees kleine) meid, mag dan wel in groep 1 zitten, en zich al heeeeeel groot voelen.... maar soms zou ze wel nét zo klein willen zijn als haar zusje Lynde.... maar dan ook mét speen en mét knuffel..... Ze lag dus in Lynde haar bed


Groetjes Danielle
----

1 opmerking:

  1. Hallo kleine he Grote meid uit Nederrrrrrland,

    Wat ziet opa nu lig je nu toch heerlijk te slapen in bedje van van je zusje met een knuffel en je heb een fopspeen in je mond, nou zo zou opa ook wel willen slapen zeg Ik lees dat mama je aan het zoeken is geweest maar opa moet er wel om glimlachen hoor en dit doet mij gelijk denken aan Marjolein die was vroeger ook eens zoek en wij maar zoeken maar uit eindelijk hebben wij haar gevonden niet op bed maar onder haar bed.
    Het lijkt wel of de tijd stil heeft gestaan he, maar wat geeft het als jij maar lekker uitgerust ben.
    Nou opa,s grote meid voortaan weer in jouw eigen prinsessen bed gaan slapen hoor want anders heb Jynde geen eigen bedje meer.

    Leuk en bedank hoor voor dit berichtje en de groetjes van

    Opa Wim en Sylvia doei en tot de volgende keer

    BeantwoordenVerwijderen