Schrikken ...

Gisteravond hebben onze 2 oudste kinderen ons de schrik van ons leven bezorgd... Ze waren net voor het eten weggegaan met een vriendje...het vriendje moest worden gevolgd want hij wist de weg wel en kwamen dan zo weer thuis... (wat wij uiteraard niet wisten) Maar nadat wij een half uur alles afgezocht hadden... zakte ons de moed in de schoenen en hebben we de politie gebeld. Nou hier zie je nooit politie omdat het een vrij rustige plaats is... maar overal kwam politie vandaan. Vanuit Gouda, Rotterdam, Krimpenerwaard.... Zels met de helikopter is gezocht. Heel Nieuwerkerk stond op zn kop.  klik hier voor het artikel op internet. Nou jullie snappen dat wij niet geslapen hebben vanacht... ook al is het met goede afloop. Wij zijn God enorm dankbaar dat hij onze kinderen weer veilig bij ons heeft gebracht!! Ook zijn wij de politie erg dankbaar voor het snelle en fors inzetten van de eenheden.
De schrik zat er ook vandaag nog flink in.... maar we zijn met ons gezinnetje lekker naar het strand gegaan en hebben genoten van ons vijfjes...!! En konden in alle rust genieten.


Toch vanaf deze plaats een fijn weekend!!

Groetjes Danielle

3 opmerkingen:

  1. Gelukkig zijn jullie kinderen bewaard en veilig thuisgekomen.Wat zijn onze kinderen kwetsbaar he? De adviezen van ons als moeder zijn ze snel vergeten als ze buitenspelen..(weet er van)
    Goed plan van jullie om gisteren lekker 'anoniem' naar 'tstrand te gaan, anders kan je je verhaal 100 x gaan vertellen en kom je nog niet tot rust. Sterkte en dikke knuffel voor de kids..Fijn weekend en vakantie.
    Groetjes; Riny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, mijn God, wat moeten jullie ongerust geweest zijn! Gelukkig is het hele avontuur goed afgelopen. Ik ken jullie helemaal niet, maar toch krijg ik gewoon kippenvel bij het lezen van jouw verhaal.... Een mens mag er niet aan denken wat de ouders van vermiste kinderen moeten doorstaan...
    Gelukkig is de hele historie achter de rug en konden jullie lekker genieten van het strand!

    groetjes,
    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik word al niet lekker als ik het lees ;(

    Fijn dat ze veilig boven water zijn! De schrik zal er wel in zitten!

    BeantwoordenVerwijderen